Program

PROGRAM 2025

Vi gjør Kristiansand til Norges grønneste matby!  Programmet for Spis Grønt Uka 2025 vil være klart rundt påsken og oppdateres fortløpende! Se også gjerne vårt Facebook-arrangement for siste nytt.

SPISESTEDENE
Spis grønt, vegetarisk, bærekraftig og plantebasert på byens spisesteder til lunsj og middag.
Dagens anbefaling:   


SPISESTEDENE
Spis grønt, vegetarisk, bærekraftig og plantebasert på byens spisesteder til både lunsj og middag hele uken!  

Dagens matanbefaling: 

 

 

SPISESTEDENE
Spis grønt, vegetarisk, bærekraftig og plantebasert på byens spisesteder.
Dagens matanbefaling: 

ARRANGEMENTER:

ASPARGES & VIN
Sted: Grenseløs Restaurant
4-retters grenseløs meny med sesongens asparges og tilhørende viner
Book plass her!


MEZEFEST

Sted: Tilstede mat og mer kl. 19.00
Kokebokforfatter og matblogger Vidar Bergum er tilbake i Kristiansand og har helt nylig lansert «Mezeboka», en hyllest til det tyriske kjøkkenet. Dette blir en helkveld med fagprat, matprat, foredrag, en deilig meze-meny hos Tilstede mat og mer

Bestill billetter

 

 

SPISESTEDENE
Spis grønt, vegetarisk, bærekraftig og plantebasert på byens spisesteder.

Dagens matanbefaling:

ARRANGEMENT: MASTERCLASS MED VIDAR BERGUM!
Lær hvordan matblogger Vidar Bergum lager flere av sine tyriskiske favorittretter – og bli inspirert til å prøve det samme hjemme. Kvelden inneholder matkurs, servering og oppskriftshefte.

 Billetter bestiller du her

SPISESTEDENE
Spis grønt, vegetarisk, bærekraftig og plantebasert på byens spisesteder. 

Dagens matanbefaling:

SPISESTEDENE 
Spis grønt, vegetarisk, bærekraftig og plantebasert på byens spisesteder. 

Dagens anbefaling: Restaurant Grenseløs, Caledonien

ARRANGEMENTER: Kommer snart!

 

 

 

SPISESTEDENE
Spis grønt, vegetarisk, bærekraftig og plantebasert på byens spisesteder. 

Dagens anbefaling: Spiren Plantebasert mat & drikke

Spis Grønt Uka © 2019

Etablert av Kvadraturen i samarbeid med MJAS AS