PROGRAM 2025
Vi gjør Kristiansand til Norges grønneste matby! Programmet for Spis Grønt Uka 2025 vil være klart rundt påsken og oppdateres fortløpende! Se også gjerne vårt Facebook-arrangement for siste nytt.
SPISESTEDENE
Spis grønt, vegetarisk, bærekraftig og plantebasert på byens spisesteder til lunsj og middag.
Dagens anbefaling:
SPISESTEDENE
Spis grønt, vegetarisk, bærekraftig og plantebasert på byens spisesteder til både lunsj og middag hele uken!
Dagens matanbefaling:
SPISESTEDENE
Spis grønt, vegetarisk, bærekraftig og plantebasert på byens spisesteder.
Dagens matanbefaling:
ARRANGEMENTER:
ASPARGES & VIN
Sted: Grenseløs Restaurant
4-retters grenseløs meny med sesongens asparges og tilhørende viner
Book plass her!
MEZEFEST
Sted: Tilstede mat og mer kl. 19.00
Kokebokforfatter og matblogger Vidar Bergum er tilbake i Kristiansand og har helt nylig lansert «Mezeboka», en hyllest til det tyriske kjøkkenet. Dette blir en helkveld med fagprat, matprat, foredrag, en deilig meze-meny hos Tilstede mat og mer
SPISESTEDENE
Spis grønt, vegetarisk, bærekraftig og plantebasert på byens spisesteder.
Dagens matanbefaling:
ARRANGEMENT: MASTERCLASS MED VIDAR BERGUM!
Lær hvordan matblogger Vidar Bergum lager flere av sine tyriskiske favorittretter – og bli inspirert til å prøve det samme hjemme. Kvelden inneholder matkurs, servering og oppskriftshefte.
SPISESTEDENE
Spis grønt, vegetarisk, bærekraftig og plantebasert på byens spisesteder.
Dagens matanbefaling:
SPISESTEDENE
Spis grønt, vegetarisk, bærekraftig og plantebasert på byens spisesteder.
Dagens anbefaling: Restaurant Grenseløs, Caledonien
ARRANGEMENTER: Kommer snart!
SPISESTEDENE
Spis grønt, vegetarisk, bærekraftig og plantebasert på byens spisesteder.
Dagens anbefaling: Spiren Plantebasert mat & drikke
Spis Grønt Uka © 2019
Etablert av Kvadraturen i samarbeid med MJAS AS