Green Week Challenge

SPIS GRØNT - VINN GAVEKORT ! #greenweekchallenge

 
GREEN WEEK CHALLENGE 2024
 
 

ALLE KAN VÆRE MED PÅ #GREENWEEKCHALLENGE
Green Week Challenge gjelder såklart ute på spistestedene, men selvsagt også i hjemmet, på jobben og fritiden. Spis litt grønnere hjemme, på jobben, ute på restaurant! Invitér noen ut eller hjem på en grønnere middag – vi har gjort det enkelt for deg både for å få inspirasjon og for å lykkes! 

Dersom du deltar og spiser tre eller flere grønne måltider i vår #greenweekchallenge er du med i trekningen av flotte premier når uken er omme!

 

PERFEKT FOR BEDRIFTER OG NÆRINGSLIV!
Hvem er egentlig Kristiansands grønneste bedrift i matveien? Det å innføre mer bærekraftig og grønn mat som en del av bedriftens strategiske bærekraftsstrategi har aldri vært enklere – og diggere! Gjør «Spis Grønt Uka» til ditt eget interne kickoff – og la deg begeistre! 

Allerede nå har mange bedrifter avlagt sitt eget løfte og utfordret bedrifter videre til å bli med på #greenweekchallenge ! Tenk på hvor mange måltider vi spiser i forbindelse med jobben; Lunsjer, overtidsmat, møtemat, mellommat – hver eneste ukedag! 

TIPS: Sånn får du til en #greenweekchallenge

1. Lag en kjøttfri dag eller dager i kantine eller hjemme

2. Gå ut og smak på skikkelig grønn, kjøttfri matglede i Kvadraturen, når over tolv spisesteder setter grønnere mat på menyen fra 30. mai til 05. juni!  Vi lover deg at du kommer til å smake noe digg, sunt og bærekraftig!

3. Tør å bytte ut rødt kjøtt med et grønenre alternativ!

4. Hent inspirasjon hos noen som virkelig kan dette – hva med å la deg inspirere av oppskriftene til norges største vegetarentusiast Hanne-Lene Dahlgren

5. Lær å lag vegetarmat hjemme via vår egenproduserte matserie «Spis Grønt Matstudio» hvor byens beste kjøkkensjefer viser det triksene du trenger

6. Bli med på arrangementer under Spis Grønt Uka! 

Det har aldri vært enklere å ta grønne matvalg i Kvadraturen! Vi lover deg en spennende meny for 2024 – du er herved invitert

 
Årets grønneste og DIGGESTE utfordring?
 
 

Instagram

Del ditt bilde ved å hashtagge #spisgrøntuka og #greenweekchallenge

[instalink id="1"]

Spis Grønt Uka © 2019

Etablert av Kvadraturforeningen i samarbeid med MJAS